Vrienden VV de Schutters


Al weer enkele seizoenen geleden is door een aantal Schuttersleden “Vrienden VV de Schutters” opgericht.  Het doel was om  te proberen wat extra geld te genereren om wat meer financiële armslag voor De Schutters te creëren.
Gelukkig lukt het ons als Schutters al bijna 100 jaar om als kleine, maar fijne club financieel rond te komen en uit de rode cijfers te blijven. Dit komt mede omdat we nu eenmaal geen gekke dingen doen. We voeren een verstandig en reëel financieel beleid en proberen zelf op verschillende manieren extra geld te verwerven door het organiseren van een wekelijkse toto, het draaien van het rad bij thuiswedstrijden van het 1ste elftal en het organiseren van een mossel– en een bingo-avond. We werken er hard voor en het resultaat is er ook naar. Diverse trainingsattributen, waaronder aluminium goals, worden door zowel junioren als senioren intensief gebruikt, de entree van de kantine is aangepast, alle teams lopen keurig gekleed en het peperdure abonnement van Eredivisie-live kunnen we gelukkig nog aanhouden, want een kantine zonder voetbalwedstrijden kan volgens ons niet.
 
Samengevat kunnen we concluderen dat we een goede, actieve en ook tevreden club zijn.
Maar dan komt ineens de Corona-crisis om de hoek kijken. Vanaf maart 2020 ligt alles stil en vallen met één klap alle kantine inkomsten weg. Mede daardoor vallen ook alle bovengenoemde activiteiten weg, waardoor we iets extra’s kunnen. Een best precaire situatie, die niet te lang moet duren, want veel onkosten voor het onderhoud van de velden en gebouwen lopen gewoon door. Gelukkig mogen we sinds kort weer opstarten, maar om aan de Corona regels te voldoen is er ook al een grote tent naast de kantine gezet, want de 1,5 meter dient te worden gewaarborgd. Weer hoge kosten dus. De ondergrond van de tent dient nog te worden betegeld en onze in verval geraakte tribune is door een aantal vrijwilligers weer als nieuw. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om alles weer op orde te krijgen, maar zoals u begrijpt zijn de uitgaven er niet minder op geworden. Door het gemis aan inkomsten door Corona is het passen en meten.
 
De doelstelling om het iedereen binnen onze club naar de zin te maken blijft dus staan als een huis. Het moet bij Schutters goed toeven zijn en we mogen gerust constateren, dat dit het afgelopen seizoenen uitstekend is gelukt. Daardoor zijn we nog steeds die fijne vereniging, waar Schutters om bekend staat.
We willen dit ook de komende jaren blijven doen, dit om het voorbestaan van onze vereniging te waarborgen.
De eerste resultaten zijn er want de afgelopen twee jaar zijn we van twee naar vier senioren elftallen gegaan. Ons beleid werpt z’n vruchten af. Jongeren vinden het fijn om bij De Schutters aan te sluiten.
We gaan er de komende jaren voor zorgen, dat we over 6 jaar samen het 100 jarig bestaan kunnen vieren.
 
Wij hopen dat u De Schutters vooral nu in deze moeilijke tijd nog steeds een warm hart toe draagt en dat u ook gedurende het seizoen 2020-2021 uw naam op het bord in de kantine vermeld wilt hebben. Uw bijdrage is uiteraard van harte welkom en zal zeker weer op de juiste manier besteed worden. Schutters is u hiervoor zeer erkentelijk.
 
U kunt zich aanmelden via email [email protected]  Hier vermeldt u de naam, die u op het bord wenst en voor welk bedrag: € 25,=(ZILVER)  of € 50,= (GOUD) u wilt sponsoren. U krijgt dan een factuur toegestuurd.
 
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.
 
Sponsorcommissie VV de Schutters

LEDEN:
Klik op de knop hieronder