Houd kantinebezoek beperkt

Beste leden,

Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig mogelijk te verlaten.
Dit is conform de richtlijnen van NOC*NSF, KNVB en RIVM.
Daarom dringend verzoek
aan spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren, wij willen 1 uur na de wedstrijd de kantine openhouden en verzoeken jullie daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij als voetbalvereniging bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

14-10-2020

N.a.v. de aangescherpte maatregelen van dinsdag 13 oktober jl. is er besloten dat alle trainingen vanaf heden voor spelers vanaf 18 jaar tot nader order niet doorgaan.

Afgelopen maandag heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.
De maatregelen hebben ook gevolgen voor onze vereniging.
De belangrijkste maatregelen zijn:
- Vanaf 29 september 18.00uur is publiek niet meer toegestaan bij sportactiviteiten, dus voor alle wedstrijden en trainingen.
- Sportkantines gaan vanaf zelfde datum tijdelijk voor 3 weken dicht.
N.a.v.  deze maatregelen heeft het bestuur het volgende besloten:
- Kleedkamers zijn open op trainings-en wedstrijddagen maar er mag niet gedoucht worden;
- Kom zoveel mogelijk kort voor aanvang trainingen in trainingskleding;
- Na training of wedstrijd is het verplicht om het sportpark zsm te verlaten;
- Conform de verenigingsrichtlijnen is het verboden om alcoholische dranken te  consumeren in de kleedruimtes;
- Laat bij verlaten kleedruimtes netjes achter;
- Toiletten  zijn ook geopend.
We beseffen dat het geen prettige en gezellige periode zal zijn, maar laten we ons aan deze richtlijnen houden zodat we misschien over 3 weken weer “normaal” kunnen functioneren.

En hoofdregel blijft, heb je klachten laat je testen en blijf thuis.
We hopen op jullie aller begrip en medewerking.

Het bestuur.